Som udgangspunkt koster det 49 kr. ekskl. moms. at få dine varer leveret. 

På enkelte varer tilkommer dog leveringsgebyrer, som skyldes varens vægt, størrelse eller type. Følgende varer udløser leveringsgebyrer (maks. et gebyr pr. varetype. pr ordre.):

VaretypeDanmarkSverigeEU
Måtter af typen Classic og Teacher + 150 DKK + 200 SEK + 20 €
Måtter af typen Master + 350 DKK + 500 SEK + 50 €
Flagstænger + 100 DKK + 150 SEK + 15 €

Køber du for mere end 10.000 kr. ekskl. moms. i webshoppen giver vi dig fri fragt (gælder kun Danmark og brofaste øer i Danmark).

Fragtprisen vil blive faktureret når varene er pakket. Det vil sikre dig den bedst mulige fragt pris.

Vi garanteret en god og fair pris da vi har aftaler med flere fragtfirmaer.

Vi tager ikke imod ordrer under 500 kr. ekskl. moms. gennem vores webshop. Ønsker du alligevel at bestille for et mindre beløb, bedes du sende ordren pr. mail vip@golfbaneprodukter.dk. Bemærk, at der tillægges et minimums fragt- og ekspeditionsgebyr på 100 kr.

Der kan komme diesel tillæg på visse forsendelser.

Er du ikke hjemme når fragtmanden kommer, vil vi efterfølgende forsøge at kontakte dig. Hvis dette ikke er muligt, og vi ikke hører fra dig inden 5 hverdage, annullerer vi din ordre.

Skade eller mangler

Hvis en vare er beskadiget eller lider af mangler, beder vi dig ringe til os på tlf. 49 20 06 96. Vi beder dig have kvittering eller fragtbrev parat når du ringer.

Betaling

Det kræver at vi kender dig og din golfklub før du kan handle i vores webshop. Er du ny kunde skal du første gang du handler registreres med følgende personlige oplysninger:

  1. Fulde navn på golfklub og indkøber.
  2. Adresse
  3. Postnummer og by
  4. Mobilnummer
  5. E-mailadresse
  6. Hjemmeside
  7. Evt. momsnummer og faktura adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varer til dig.

Når varerne er leveret vil du inden for få dage modtage en faktura. Du har 10 dage netto til at betale hvis andet ikke er anført.

Priser på hjemmesiden er eksl. moms som tilføjes ved godkendelse af ordren. Alle priser er dagspriser og opdateres løbende. Vi tager forbehold for tryk- og prisfejl og udsolgte varer.