Vilkår og betingelser

Kontroller din ordrebekræftelse

Ved modtagelse af ordrebekræftelsen, skal du kontrollere, at den stemmer overens med din bestilling, og at dine kontaktoplysninger er korrekte. Hvis du opdager fejl i ordrebekræftelsen eller hvis du har ændringer til din ordre beder vi dig ringe til os på telefon 49 20 06 99 eller sende en mail til pg@golfbaneprodukter.dk inden for to arbejdsdage.

 

Priser på hjemmesiden er eksl. moms som tilføjes ved godkendelse af ordren. Alle priser er dagspriser og opdateres løbende. Vi tager forbehold for tryk- og prisfejl og udsolgte varer.

 

Fragt & Levering

Det koster et beløb, at få din vare leveret. Fragten afhænger af pakkens vægt og størrelse. Fragt prisen vil blive faktureret når varene er pakket. Det vil sikre dig den bedst mulige fragt pris.

Vi garanteret en god og fair pris da vi har aftaler med flere fragtfirmaer.

 

Der kan komme diesel tillæg på visse forsendelser.

 

Er du ikke hjemme når fragtmanden kommer, vil vi efterfølgende forsøge at kontakte dig. Hvis dette ikke er muligt, og vi ikke hører fra dig inden 5 hverdage, annullerer vi din ordre

 

Skade eller mangler

Hvis en vare er beskadiget eller lider af mangler, beder vi dig ringe til os på tlf. 49 20 06 96. Vi beder dig have kvittering eller fragtbrev parat når du ringer.

 

Betaling

Det kræver at vi kender dig og din golfklub før du kan handle i vores webshop. Er du ny kunde skal du første gang du handler registreres med følgende personlige oplysninger. Det kan gøres via e-mail til gb@golfbaneprodukter.dk

 • Fulde navn på golfklub og indkøber.
 • Adresse
 • Postnummer og by
 • Mobilnummer
 • E-mailadresse
 • Hjemmeside
 • Evt. momsnummer og faktura adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varer til dig.

 

Når varerne er leveret vil du inden for få dage modtage en faktura. Du har 10 dage netto til at betale hvis andet ikke er anført.

 

Priser på hjemmesiden er eksl. moms som tilføjes ved godkendelse af ordren. Alle priser er dagspriser og opdateres løbende. Vi tager forbehold for tryk- og prisfejl og udsolgte varer. 

 

Fortrydelsesret

Ved handel på GolfbaneProdukters hjemmeside, har du som kunde 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen, i henhold til forbrugeraftaleloven. Din 14 dages fortrydelsesret betyder, at du som kunde, kan modtage varen, pakke den ud og se om den er som forventet. Hvis du fortryder dit køb, leverer du varen tilbage til GolfbaneProdukter og får refunderet prisen på varen plus leveringsomkostningerne. (Omkostninger til retur levering/forsendelse til GolfbaneProdukter, er for egen regning) Betingelse for brug af fortrydelsesretten er, at GolfbaneProdukter får de(n) modtagne vare tilbage i samme stand og mængde, som det var ved leveringen. Betingelserne er blot at varerne er ubrugt, i original emballage samt at du kan fremvise kvittering eller fragtbrev. Fortrydelses- og returretten gælder ikke for følgende varer: Special lavet skilte og flag, udsalgsvarer, speciel bestilt klistermærker eller folie mærkater. Når fortrydelsesretten benyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur. Fortrydelsesretten gælder desuden kun ved forbrugeres køb af varer i webshoppen.

 

 

 

 1. Generelle bestemmelser

  Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder i alle tilfælde for kunde/leverandørforholdet med GOLFBANEPRODUKTER APS, medmindre der foreligger en af GOLFBANEPRODUKTER affattet anden skriftlig aftale vedrørende en eller flere af nedenstående salgs- og leveringsbetingelser.

  De nedenfor anførte salgs- og leveringsbetingelser går uanset eventuelle af køber anførte købsbetingelser forud for sådanne, medmindre GOLFBANEPRODUKTER skriftligt har accepteret sådanne.

 2. Kataloger, brochurer, salgsmateriale m.v.

  De i GOLFBANEPRODUKTER brochurer, salgsmateriale eller lignende anførte illustrationer, angivelser af mål, vægte eller lignende er uden forbindende for GOLFBANEPRODUKTER, der forbeholder sig ret til ændringer i udførelsen eller salg af produkter uden forudgående varsel til køber. Ingen af de af GOLFBANEPRODUKTER udleverede salgsspecifikationer, det være sig kataloger, tilbud, ordrebekræftelser eller lignende må uden GOLFBANEPRODUKTER samtykke kopieres og/eller anvendes overfor tredjemand.

 3. Tilbud

  Alle afgivne tilbud skal forstås som fritblivende og er - hvis ikke andet er angivet - gældende i 8 dage fra tilbudsdatoen. Endvidere er mellemsalg af tilbudte varer altid forbeholdt, også selvom dette ikke udtrykkeligt er anført i tilbuddet.

 4. Ordrer

  Direkte indsendte ordrer eller ordrer optaget gennem GOLFBANEPRODUKTER repræsentanter, ændringer eller udvidelser af ordrer samt mundtlige aftaler er kun gældende, når de er skriftligt bekræftet af GOLFBANEPRODUKTER.

 5. Forbehold for levering

  Alle ordrebekræftelser er afgivet med forbehold af force majeure, såsom strejke, lock-out, ildebrand, krig, borgerlige uroligheder, import- eller eksportrestriktioner, transporthindringer m.v. samt med forbehold af uforudsete driftsforstyrrelser eller udeblevne eller forsinkede leverancer fra underleverandører. Såfremt ordrer ikke kan opfyldes af sådanne årsager, er GOLFBANEPRODUKTER fri for ansvar. Dette gælder uanset om det er muligt at fremskaffe en tilsvarende vare fra andre leverandører end den leverandør, der normalt skulle foretage leverancen af de tilbudte eller ordrebekræftede varer. GOLFBANEPRODUKTER forbeholder sig ret til over- eller underlevering ved specielt producerede varer med indtil 10% af de aftalte ordremængder.