Om os

Professionelt udstyr til golfbaner

GolfbaneProdukter har siden 1982 leveret kvalitetsudstyr til golfbanerne i Skandinavien samt flere andre europæiske lande. Med både eget design og egen produktion af såvel standardprodukter som individuelle løsninger, er det vores vision at være den foretrukne leverandør af udstyr til golfbaner i hele Skandinavien samt dele af Europa.

Vi har et professionelt team af salgs- og produktionsmedarbejdere med hovedkontor i Danmark, med salgskontor i Sverige samt dedikerede distributører i flere større europæiske lande.

StandardGolf partner

GolfbaneProdukter er valgt som StandardGolf partner i Danmark. Det indebærer bedre priser - bedre service - hurtigere levering. Som autoriseret partner køber vi direkte fra StandardGolf - ikke igennem fordyrende mellemled.Det betyder, at vi som de eneste i Danmark kan tilbyde det komplette StandardGolf sortiment til markedets bedste priser! GolfbaneProdukter har direkte adgang til Standard Golfs store europæiske lager. Det betyder, at vi kan levere varerne hurtigere, og give en bedre service.Vores sortiment omfatter også en lang række agenturer fra nogle af verdens førende producenter af udstyr til golfbaner.

En ny samarbejdspartner er Spectrum Technologies i USA, der udvikler måleudstyr til den agronomiske sektor, især landbrug og skovbrug. Vi koncentrerer os naturligvis om de produkter, der har særlig interesse i vedligeholdelse af golfbaner, men firmaets store erfaring kommer også vore kunder til gode.

GolfbaneProdukter er i stadig udvikling. Vi søger hele tiden nye og bedre løsninger for både baner, spillere og mandskabet, som passer golfbanerne. I tæt dialog med vores kunder søger vi altid at finde de bedste og mest optimale løsninger, og samtidigt tilbyde produkter og løsninger der både er holdbare og fremtidssikrede.

Vi sætter en ære i god kundeservice, og med en hurtig og effektiv levering er du altid i både kvalificerede og trygge hænder, når du handler med GolfbaneProdukter.